به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا پرورش عصر سه شنبه در مراسم رونمایی از کتاب "خط و خاک" با اشاره به ویژگی ها، کرامات و معجزات منحصر به فرد نبی مکرم اسلام(ص) اظهار داشت: شگفتی شخصیت پیامبر این است که ایشان در عین برخورداری از بالاترین مقامات عرفانی و معنوی، مانند یک انسان معمولی در بین مردم زندگی کرد و همه مناسبات یک زندگی معمولی را به جا آورد.
وی ادامه داد: به گونه ای که یک ناظر بیرونی نمی توانست ایشان را در بین اصحابش از دیگران تشخیص دهد که این نکته می تواند برای نخبگان جامعه، اهالی فرهنگ، هنر و مدیران بسیار قابل تامل باشد.
کتاب خط و خاک مرجعی برای رشته های هنری
رئیس حوزه هنری فارس تصریح کرد: در کتاب "خط و خاک" که در مورد جلوه های هنری نام پیامبر(ص) در کتیبه های معقلی شیراز است نویسنده تلاش کرده تا به زیبایی ثروت فرهنگی موجود را به همگان نشان دهد.
پرورش بیان کرد: مهدی پارسایی نویسنده کتاب "خط و خاک "معتقد است به جای گفتن کلمه میراث باید از کلمه ثروت فرهنگی استفاده کرد تا بدین وسیله به گونه ای مناسب تر بتوان این ثروتهای فرهنگی را حفظ کرد.
وی افزود: به واقع این گفته نویسنده کتاب صحیح است و مسئولان فرهنگی کشور باید این سرمایه های فرهنگی را فراوری و تکثیر کنند تا با استفاده از آنها محصولاتی تولید شود که نسل جدید با دیدن آنها با میراث گذشتگان آشناشود.
رئیس حوزه هنری فارس اضافه کرد: در عصر کنونی که به دلیل رسوخ رسانه ها در بین جوامع افراد کمتر با میراث گذشتگان آشنا هستند کتاب های مانند "خط و خاک"می تواند زمینه لازم برای این موضوع را بیشتر فراهم کنند.
پرورش در ادامه ابراز داشت: کتاب "خط و خاک "می تواند مرجعی برای برطرف کردن نیازهای دانشجویان رشته های هنری مانند گرافیک و صنایع دستی باشد.
وی همچنین اظهار امیدواری کرد که جامعه دانشگاهی از کتاب "خط و خاک"استقبال مناسبی انجام دهند تا بدین وسیله دانشجویان به شکل های مختلف از این کتاب برای خلق آثار هنری استفاده کنند.
نظر شما